Met slimme en mooie software brengen we de complete openbare ruimte in kaart. We helpen gemeenten, aannemers en adviesbureaus bij het efficiënt beheren van de openbare ruimte.

Kortom: als je graag werk doet wat ergens over gáát, zit je hier goed. Al helemaal als je een plek zoekt waar je samen met verschillende enthousiaste mensen betekenisvolle dingen kunt maken.

Klik op de button om onze openstaande vacatures te bekijken. Ben jij op zoek naar een functie die er niet tussen staat? Voel je vrij om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.

Het DNA van DataQuint

Hoe kom je erachter of jij bij DataQuint past? Goeie vraag. Bekijk wat voor mooie producten we maken. Lees waar we vandaan komen, en waar we naar toe gaan.

 

Dan is het verder nog belangrijk dat we het ontzettend belangrijk vinden dat iedereen zichzelf kan zijn. We zijn benieuwd wat jou drijft, wat je wilt bereiken. Hoe je je wilt ontwikkelen.

 

Maar uiteindelijk zijn het de mensen die DataQuint maken wat het is. Dus het liefst laten we onze collega’s zelf aan het woord. Kun je zelf uitmaken of jij bij DataQuint past!