Webinar: De IMBOR kopgroep is al even onderweg

De tijden van leverancier specifieke inrichtingen in beheerapplicaties ligt al even achter ons. Waarbij ‘vroeger’ de applicatie werd ingericht op basis van een eigen datamodel, is de beheerwereld flink veranderd. Samen met gemeenten, kennisinstituten en (software)leveranciers hebben wij ons flink ingezet om de implementatie van diverse standaarden en richtlijnen tot een succes te maken. Als marktleider op het gebied van IMBOR implementaties hebben wij veel ervaring opgedaan in zowel het adviseren van de beheerorganisatie als in de praktische inrichting.

Vele tientallen gemeenten hebben de stap naar IMBOR gezet. Zij gaan op kop in Nederland met de inzet van standaarden en richtlijnen. Dit zorgt ervoor dat zij onafhankelijk kunnen (samen)werken en weer grip pakken op hun beheerareaal. Met de komst van IMBOR2022 heeft ook dit model weer een flinke stap gezet in zowel techniek als ontwikkeling. Het model maakt het mogelijk om uniform en onafhankelijk te werken. En sluit naadloos aan op andere publicaties zoals GWSW, NEN2767 en het Handboek Bomen. En wanneer volgt jouw organisatie met de implementatie van IMBOR?

In dit 60 minuten durende webinar kom je meer te weten over:
  • De kansen van IMBOR2022,
  • De belangrijkste updates in versie 6.4.2,
  • Ook leer je de ervaring van de IMBOR kopgroep,
  • En laten Wisse & Sietze zien hoe wij IMBOR2022 én GeoVisia naadloos laten samenwerken.
Hierbij maken wij de vertaalslag van een ‘papieren’ informatiemodel naar een praktijkgerichte oplossing. Toepasbaar in elke beheerorganisatie. Haak jij ook aan op 14 maart as.? Want het peloton dendert door! 
X