Service Center Medewerker

Jij houdt van problemen! Nou ja, niet zo zeer van problemen, maar des te meer van de kans om ze op te lossen. Je vindt het een uitdaging om de softwareproblemen van onze klanten om te zetten naar concrete oplossingen, zodat zij zo snel mogelijk weer verder kunnen met waar ze mee bezig waren. En jij weer verder kunt om de volgende klant uit de brand te helpen.

Herkenbaar? Dan is deze baan misschien wel iets voor jou! Wij zoeken namelijk een Service Center Medewerker: enthousiast, niet voor één gat te vangen en iemand die zijn of haar kennis van onze software en de toepassingsgebieden gemakkelijk inzet om onze klanten verder te helpen.

Wat mag je verwachten?

Je gaat onderdeel uitmaken van het team met de steilste leercurve van de hele organisatie: het Service Center! De eerste paar maanden geven we je de tijd om je volledig in te graven in onze software, de gebruikersgroepen en de vele toepassingsgebieden van onze producten. Ook krijg je alle ruimte om onze organisatie, klanten en partners te leren kennen. Dit alles onder deskundige begeleiding van je collega’s van het Service Center.

Als onze software dan eenmaal geen geheimen meer voor je heeft, ga je écht aan de slag als Service Center Medewerker.  Jij bent het eerste aanspreekpunt voor gebruikers van ons producten met technische of functionele vragen. Je staat de gebruiker professioneel te woord, gaat voortvarend met zijn vraag aan de slag of zorgt ervoor dat de vraag bij de juiste collega terechtkomt. Complexe vraagstukken weet jij om te vormen naar concrete en praktische oplossingen, die je eenvoudig weet over te brengen naar de klant. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor de afhandeling van de vraag en dus voor een tevreden gebruiker. Jouw missie: een uiterst tevreden klant die zo snel mogelijk na zijn melding weer verder kan met zijn werk.

Wat verwachten we van jou?

Je vindt het leuk om samen met de klant en je directe collega’s te werken aan bruikbare en innovatieve oplossingen. Je gaat hierin systematisch en doelgericht te werk. Je hebt vaak veel ideeën die je graag deelt met anderen.

Buiten zichtbaar (en hoorbaar) enthousiasme en gedrevenheid is ook een klantgerichte houding onmisbaar. Jij neemt met plezier je verantwoordelijkheid. Een werkweek van 32 tot 40 uur is voor jou normaal. Verder vragen we nog het volgende van je:

  • Een afgeronde ICT-opleiding op minimaal mbo-niveau.
  • Ervaring met verschillende IT-omgevingen en inrichtingen (bijv. Citrix, Windows Server, virtualisatie van applicaties, IIS) .
  • Het bevragen van een database met behulp van SQL statements, is voor jou een fluitje van een cent.
  • Het werkveld Beheer Openbare Ruimte en meldingenmanagement spreken je aan.

Wat krijg je ervoor terug?

En dan wil je natuurlijk weten waar je eigenlijk terecht komt! Je zal onderdeel gaan uitmaken van een serviceteam dat werkt voor twee bedrijven van de Conxillium Group, te weten DataQuint en BeheerVisie. Conxillium bestaat uit acht bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor de lokale overheid.

Bij DataQuint en BeheerVisie maak je deel uit van een groeiende club van rond de 45 jonge IT-professionals. We zijn gevestigd in een historisch pand aan de rand van Rotterdam. Korte lijnen, een informele sfeer en de bereidheid om elkaar én onze klanten te helpen zijn wel zo’n beetje de belangrijkste kenmerken van onze organisatie. Er is veel ruimte voor ieders input, iedereen draagt zijn of haar steentje bij. Natuurlijk ontvang je daarbij een goed salaris en dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

BeheerVisie zorgt er met slimme software voor dat binnen gemeente meldingen van burgers over de problemen (kapotte straatverlichting, gevaarlijke situaties, enzovoort) binnen de openbare ruimte snel en efficiënt opgelost worden.

DataQuint brengt met hun software de complete buitenruimte in kaart: van afvalbak en lantaarnpaal tot élke boom op straat. Zeer handig en efficiënt bij planningswerkzaamheden binnen gemeenten.

Ben je enthousiast over deze functie? Bel dan naar Viola Reijenga voor meer informatie (06-81287275) of mail je cv met een korte motivatie naar recruitment@conxillium.com.

We hopen je snel te spreken!

X