Inventariseren met GeoVisia

Even voorstellen: Hein van de Rijt uit Sint Oedenrode. Getrouwd, 3 kinderen en al 27 jaar werkzaam op het gebied van Beheer Openbare Ruimte. Na vele jaren in loondienst, werkt Hein nu als ZZP’er, samen met zijn zoon Jaap. En heeft hij zelf een keuze kunnen maken voor de software die bij hem en bij zijn opdrachtgevers past.

GeoVisia voor groen- en grijskaarten

Bij zijn werkzaamheden bij de gemeente Valkenswaard is Hein in aanraking gekomen met de software van DataQuint. Hij gebruikte GeoVisia daar om de groen- en grijskaarten compleet te maken. Toen Hein als ZZP’er aan de slag ging, heeft hij vanuit die positieve ervaring contact opgenomen met DataQuint. Zijn wensen: een softwareprogramma om eenvoudig toe te kunnen passen bij het toezichthouden, inventariseren en inspecteren van de openbare ruimte, inclusief de add-on Beeldkwaliteit.

Het gebruiksvriendelijke pakket GeoVisia is een zeer goede keuze.”

Gebruiksvriendelijke programma’s die goed op elkaar aansluiten

Inmiddels werkt Hein met GeoVisia Field en Office. Met GeoVisia kan hij op een eenvoudige en efficiënte manier diverse objecten in de buitenruimte inventariseren, inspecteren en analyseren. Denk aan: bomen, groenvlakken, speeltoestellen, straatmeubilair, lichtmasten en wegvakonderdelen. Op dit moment werkt Hein aan de grijs- en groen beheerkaarten bij de A2 gemeenten en is hij bezig met diverse weginspecties. Bij de inspectiewerkzaamheden maakt Hein gebruik van Field, bij de projectinrichting en het projectbeheer gebruikt hij Office. De programma’s zijn gebruiksvriendelijk en sluiten goed op elkaar aan, aldus Hein.

De helpdesk staat voor je klaar

Bij problemen staat de helpdesk voor je klaar, zo is de ervaring van Hein. De medewerkers zijn kundig, vriendelijk en behulpzaam!