De basis van goed buitenruimtebeheer

Weten wat je hebt en in welke staat het verkeert. Met GeoVisia Field leg je elk object en alle relevante data erover eenvoudig vast. Terwijl je ernaast staat. Dé oplossing kortom voor inventarisatie, inspectie en monitoring in het veld.

Hoe het werkt

GeoVisia Field draait op een mobiele inspectie-unit (zoals een Toughbook). Op een gedetailleerde kaart zie je als gebruiker dankzij GPS exact je huidige positie én alle relevante objecten in de omgeving. Eén klik en alle data over een object verschijnt op het scherm.

Dankzij de unieke koppeling tussen kaart en achterliggende data kun je ter plekke alles bijwerken. Denk aan het tekenen van vlakken, lijnen en punten tekenen. Ook kun je eenvoudig het digitale ‘paspoort’ van elk object invullen of actualiseren.

Geen of een slechte internetverbinding? Geen punt, GeoVisia Field werkt net zo goed offline. Zodra je weer verbinding hebt is alles in één klik gesynchroniseerd en beschikt iedereen over dezelfde, actuele informatie.

GeoVisia Field in het kort

Gebruiksvriendelijk

Een logische en intuïtieve interface (herkenbaar voor elke Microsoft Office-gebruiker).

Gebruiken zonder internet

De software werkt offline, dus geen internetverbinding nodig

Eenvoudig muteren en samenwerken

Plaats, muteer of verwijder eenvoudig objecten op de kaart. En sync alle data direct met alle andere gebruikers.

Voor inventarisaties en inspecties worden aannemers ingehuurd die met de Toughbooks werken. Dit zorgt voor een goede kwaliteit van de gegevens en een goede samenwerking met de ketenpartners en aannemers.”

Afdeling Stedelijk Beheer,
Gemeente Amersfoort

Bekijk meer referenties >

Ervaar het zelf

Benieuwd naar de mogelijkheden van GeoVisia Field? Bel of mail voor een vrijblijvende demonstratie.

Vraag een demo aan