Inzicht in de kwaliteit van je objectgegevens

Het succes van het beheren van de openbare ruimte valt of staat met de kwaliteit van je objectgegevens in GeoVisia. Maar hoe pak je dat aan? Met de Quality Reports krijg je snel en eenvoudig inzicht in de kwaliteit van je objectgegevens. Inclusief een overzicht van ontbrekende gegevens, dubbele objecten en fouten in je gegevens.

Set-up Insights

Deze rapportages controleren de inrichting van je GeoVisia projecten. Hiermee heb je snel inzichtelijk of jouw database juist is geconfigureerd voor het gebruik van GeoVisia. Ook kun je op deze manier zien hoe je de performance van je project kunt verbeteren, bijvoorbeeld door ongebruikte afbeeldingen of databronnen te verwijderen. Zo is de snelheid van je software weer optimaal!

Quality Insights Basic

Weet jij hoe betrouwbaar en compleet jouw objectgegevens in GeoVisia zijn? Met deze rapportages krijg je inzicht in hoe compleet jouw gegevens zijn gevuld, maar ook welke foute combinaties van domeinwaarden terug te zien zijn in GeoVisia. Zo kun je makkelijk de ontbrekende gegevens (aan)vullen en de fouten corrigeren.

Quality Insights Advanced

Dit is de meest complete set rapportages om de kwaliteit van je objectgegevens in GeoVisia in te zien. Er wordt een geavanceerde controle op de geometrie van de objecten uitgevoerd, zoals controles op dubbele en overlappende vlakken. De inzichten worden direct teruggeschreven op de kaart in GeoVisia. Zo kun je eenvoudiger - ook in het veld - je data op orde brengen. Zo los je snel en gericht ongewenste situaties op.

Ervaar het zelf

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Quality Reports? Bel of mail ons voor meer informatie.

Vraag meer informatie aan