Inzicht en controle over je database

Als applicatiebeheerder wil je af en toe kleine aanpassingen maken in je database. Vaak ben je hiervan afhankelijk van een externe partij. Maar met de Project Manager is het mogelijk om je database zelf te beheren. Zo heb jij als applicatiebeheerder zelf de controle over jouw database.

Hoe het werkt

Project Manager voor de lokale overheid is een op zichzelf staande applicatie, speciaal ontwikkeld voor gemeenten. Met Project Manager kun je zelf eenvoudig aanpassingen maken in het dataschema van projecten, zonder dat je hier een externe partij of systeembeheerder bij nodig hebt. Zo heb je als gemeente grip op je projecten en je data, gewoon vanuit de GeoVisia-software.

Wanneer je aan de slag gaat met Project Manager, krijg je van tevoren een trainingstraject waarmee we jou opleiden om te werken met de Project Manager. Aan het einde van het traject krijg je een certificering voor het gebruik van de Project Manager.

Ben jij werkzaam bij een aannemer- inspectie of adviesbureau? Dan is onze oplossing voor de zakelijke markt interessant.

Project Manager in het kort

Zelfstandig aanpassingen maken

Voeg zelf tabellen toe, wijzig kolommen en lees data in, zonder dat je externe ondersteuning nodig hebt.

Inzicht in je data

Geeft eenvoudig inzicht in je database en in de test- en productieomgeving van verschillende projecten.

Grip op je database

Niet meer afhankelijk van externe partijen om aanpassingen te maken in je database.

Ervaar het zelf

Benieuwd naar de mogelijkheden van Project Manager? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een offerte aan