Opleidingen en trainingen

Hoe krachtiger een softwarepakket is, hoe meer je eruit kunt halen. Mits je alle mogelijkheden kent en weet hoe je ze snel en makkelijk naar je hand zet.

Met toegankelijke opleidingstrajecten maken we van elk type gebruiker een power user.

Wat leer je tijdens onze opleidingstrajecten?

Alles wat jouw dagelijkse werk makkelijker en efficiënter maakt. Of dat nu het werken met verschillende kaartformaten is, het maken, invullen en koppelen van paspoorten of het slim gebruiken van een mobile device.

Onze opleidingstrajecten:

GeoVisia Functioneel Beheer

Ben jij werkzaam als gegevensbeheerder of functioneel beheerder binnen jouw organisatie en wil jij ervoor zorgen dat GeoVisia binnen jouw organisatie zo optimaal mogelijk functioneert? Dan is deze training geschikt voor jou.

Meer informatie

In deze training leer je hoe je GeoVisia kunt inrichten naar de wensen van jouw organisatie, leer je hoe je verschillende beheervragen kunt vertalen naar analyses en stel jij jouw gebruikers in staat om makkelijk te werken met GeoVisia. Zodat jij én je collega’s de kwaliteit van de buitenruimte kunnen waarborgen.

Resultaat

Na afloop van deze training

 • Kun jij legenda’s zo inrichten dat de gebruikers van GeoVisia duidelijk inzien welke gegevens onvolledig zijn en dus gemuteerd en/of geïnspecteerd moeten worden;
 • Kun jij de wensen van de organisatie vertalen naar analyses;
 • Weet jij hoe je verschillende type beheervragen kunt vertalen naar aparte legenda’s met analyses, waar de gebruiker eenvoudig mee kan werken;
 • Kun jij gebruikers autoriseren en weet jij hoe jij de autorisaties het beste kunt instellen voor je gebruikers;
 • Weet jij hoe je een export van je data kunt maken, zodat de gebruikers offline met Field kunnen werken;
 • Krijg je een certificering en mag je jezelf officieel GeoVisia Functioneel Beheerder noemen!

Voor wie?

Je bent functioneel beheerder of gegevensbeheerder bij jouw organisatie.

Studiewijze

De opleiding duurt in totaal vijf dagen en wordt klassikaal gegeven.
De prijs voor het opleidingstraject is €3.150,- (excl. BTW).

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in het opleidingstraject GeoVisia Functioneel Beheer? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik ben geïnteresseerd!


  GeoVisia Applicatiebeheer

  Ben jij de applicatiebeheerder binnen jouw organisatie en werk je al een langere tijd in GeoVisia? Heb jij het kennisniveau van een functioneel beheerder, maar wil je nét dat stapje extra geven om het maximale uit het beheerpakket te halen? Kies dan voor het opleidingstraject tot GeoVisia Applicatiebeheer!

  Meer informatie

  Als applicatiebeheerder zorg jij ervoor dat de wensen van je collega’s zo slim mogelijk worden verwerkt, zodat zij de software goed kunnen gebruiken. In deze training leer je hoe je de behoeftes van collega’s vertaalt tot een goede inrichting in GeoVisia. Door complexere acties in de applicatie verbeter jij het gebruiksgemak voor jouw collega’s, waardoor de productiviteit stijgt en de kwaliteit van de data wordt verbetert. Zo haal je het maximale uit GeoVisia.

  Resultaat

  Na het volgen van deze opleiding:

  • Richt jij slimme paspoorten in, zodat de productiviteit van de gebruikers wordt verhoogd;
  • Kun jij de wens van je collega’s vertalen in een slimme inrichting van GeoVisia;
  • Kun jij projecten optimaal inrichten en configureren;
  • Weet jij hoe je het beste de autorisaties voor je projecten kunt inzetten;
  • Ben jij gecertificeerd tot GeoVisia Applicatiebeheerder!

  Voor wie?

  Deze training is geschikt voor applicatiebeheerders die al veel kennis en ervaring hebben van GeoVisia. De training Functioneel Beheer is een vereiste als voorkennis.

  Studiewijze

  De opleiding duurt in totaal vier dagen en wordt klassikaal gegeven.
  De prijs voor het opleidingstraject is €2.550,- (excl. BTW).

  Inschrijven

  Ben je geïnteresseerd in het opleidingstraject GeoVisia Applicatiebeheer? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Ik ben geïnteresseerd!


   GeoVisia Projectbeheer

   Werk jij met veel verschillende projecten? Wil je meerdere projecten zelfstandig inrichten, om daarna de inventarisatie en/of inspectie te kunnen uitvoeren? Dan is deze training voor jou.

   Meer informatie

   Deze training is speciaal ontwikkeld voor de inspectie- en adviesbureaus. Je leert om met of zonder data van je opdrachtgevers snel projecten in te richten. Zo kun jij optimaal voldoen aan de wensen van jouw opdrachtgever!

   Resultaat

   Na het volgen van deze opleiding:

   • Kun je zelfstandig projecten inrichten;
   • Kun jij paspoorten ontwikkelen die perfect aansluiten bij de wensen van je opdrachtgever;
   • Kopieer jij een volledig ingericht project en importeer je snel de aangeleverde data van je opdrachtgever;
   • Maak je legenda’s met selecties en richt je gebruikersautorisaties in;
   • Ben jij gecertificeerd tot GeoVisia Project Manager!

   Voor wie?

   Deze training is speciaal gericht op de zakelijke markt, namelijk de aannemers, advies- en inspectiebureaus. Om deel te kunnen nemen moet je aantonen dat je een gevorderde gebruiker bent (Applicatiebeheer Zakelijke Markt). In overleg met DataQuint wordt bepaald of het niveau voor de training behaald is en/of welke trainingen nog nodig zijn om mee te doen met de training.

   Studiewijze

   De opleiding duurt in totaal drie dagen en wordt klassikaal gegeven. Wil je een training volgen? Wij kijken graag met je mee naar een datum die past binnen jouw schema.
   De prijs voor het opleidingstraject is €1.950,- (excl. BTW).

   Inschrijven

   Ben je geïnteresseerd in het opleidingstraject GeoVisia Projectbeheer? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

   Ik ben geïnteresseerd!


    Training op maat

    Moeilijk kiezen? Of past geen van de opleidingstrajecten hierboven helemaal bij je vraag? Neem dan contact op voor een intakegesprek en we doen een voorstel voor een training op maat op locatie of in het DataQuint-trainingscentrum.

    Haal meer uit onze software

    Bel of mail voor meer informatie over onze trainingen, data en locaties of met een specifieke vraag over een maatwerktraining.

    Neem contact op