Advies en consultancy

Software moet het bedrijfsproces ondersteunen, niet bepalen. Dus willen we dat onze software naadloos aansluit bij de processen en behoeften van alle gebruikers.

Of je nu voor het eerst met onze software aan de slag gaat of er al jaren mee werkt.

Projectinrichting

Met werksessies brengen we precies in kaart hoe je organisatie werkt. Dat vertalen we naar een praktisch plan van aanpak waarin je precies ziet wat we doen en wanneer. Zo maak je vanaf dag één een vliegende start én richt je bestaande projecten efficiënter in.

Consultancy

Bezig met een complex project in de buitenruimte, dat je met onze software wilt ondersteunen? Vragen over het optimaal inrichten van (mobiele) werkplekken? Of wil je software opnieuw inrichten op veranderingen in beheerproces of organisatie? Onze consultants helpen je op weg.

Applicatiebeheer

Uitgangspunt van onze software is dat je als gebruiker zelf aan de knoppen zit. Kom je toch mensen of tijd te kort? Dan staan onze specialisten voor je klaar. Bijvoorbeeld om projecten in te richten, objectpaspoorten te ontwerpen, autorisaties in te stellen of inspectierondes voor te bereiden.

Quality Reports

Het succes van het beheren van de openbare ruimte valt of staat met de kwaliteit van je objectgegevens in GeoVisia. Maar hoe pak je dat aan? Met de Quality Reports krijg je snel en eenvoudig inzicht in de kwaliteit van je objectgegevens. Inclusief een overzicht van ontbrekende gegevens, dubbele objecten en fouten in je gegevens.

Laat onze software nog beter voor je werken

Neem gelijk contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact met ons op