Ontdek nu de Rioolviewer!

Rioolviewer

Stream rioolinspectievideo’s waar en wanneer je maar wilt!

Staan al jouw rioolinspectievideo’s nog steeds op een harde schijf en ben je soms uren bezig met het opzoeken van de juiste inspectiedata? Dat is niet meer van deze tijd èn niet meer nodig! Met de Rioolviewer staan deze gewoon veilig in de cloud en heb je niet alleen altijd en overal toegang tot jouw inspectiedata, maar deel je ze ook heel gemakkelijk met anderen. Het is dé oplossing voor eigenaren van rioolstelsels, aannemers en rioolinspectiebureaus!

De Rioolviewer is een online omgeving waarin alle data rondom rioolinspecties op een overzichtelijke manier worden opgeslagen. Alle data rondom de rioolinspectie zoals RibX, foto’s en videobeelden zijn direct te uploaden naar de online omgeving van de Rioolviewer. Tevens kan je de volledige rioolinspectie delen als eindoplevering en zelfs semi-geautoriseerde rioolinspecties als deeloplevering aanleveren. Wat kan het makkelijk zijn.

Geen gedoe meer met losse harde schijven en tijdverlies met het opzoeken van de juiste beelden. Met de Rioolviewer ontstaat er een enorme tijdswinst en een nieuwe vorm van dienstverlening tijdens de rioolinspecties. Door de videostreaming applicatie in Rioolviewer bekijk je rioolinspecties vanuit de cloud. Daarbij dient de Rioolviewer ook als opleverdossier en archief voor alle rioolinspecties. Met de introductie van de Rioolviewer is de overstap van on-premise installaties van rioolinspecties naar de cloud een feit!

Wil je meer weten over de Rioolviewer of de andere mogelijkheden van DataQuint? Neem dan nu contact met ons op!

Rioolviewer
X