Nieuwste release GeoVisia: 6.3.6.1

Goed nieuws: vanaf nu is de nieuwste release van onze software beschikbaar, namelijk release 6.3.6.1! Onze ontwikkelaars hebben extra hard gewerkt om de software te optimaliseren. Zo kun jij als gebruiker nog prettiger en efficiënter met onze software werken.

Wat kun je verwachten?

Naast het oplossen van een aantal bugs lag de nadruk van deze release op het verbeteren van het gebruiksgemak van onze software. De hoogtepunten zijn:

  • De performance van Field Exports is flink verbeterd en ook het maken van Field Export is eenvoudiger en overzichtelijker geworden.
  • De add-ons Rioolkaart en Riooltekenen zijn verbeterd. De labels worden live aangepast bij datawijzigingen en ook is het mogelijk meerdere configuraties aan te maken vanuit de projectinstellingen.
  • Het RibX-inleesproces is verbeterd. Het is nu mogelijk om het bestand aan te passen vóór het inlezen en ook kan er tussentijds worden opgeslagen.
  • De beveiliging in relatie tot de AVG wetgeving is aangescherpt. Het is nu mogelijk om het gebruik van sterke wachtwoorden af te dwingen bij de gebruikers.
  • Er zijn flink wat verbeteringen doorgevoerd aan het synchronisatieproces waardoor het nog betrouwbaarder en duidelijker is geworden.

Wil je gebruik maken van de release 6.3.6.1 of wil je meer informatie over de technische specificaties van deze release? Kijk in het klantportaal voor de update-instructies of neem dan contact op met het Service Center!

X