Nieuw bij DataQuint: de DataQuint Denktank!

Goede software maak je samen met je gebruikers. Wij willen graag weten waar de behoefte van onze klanten ligt en hoe wij onze software het beste kunnen doorontwikkelen. Daarom betrekken we jou graag in het proces. Wij presenteren ons nieuwste initiatief: de DataQuint Denktank. Hét platform voor onze klanten om mee te denken met onze softwareontwikkeling.

De DataQuint Denktank is een open platform waarin alle GeoVisia-gebruikers input kunnen leveren over de ontwikkeling in de software. Hoe werkt het? Er zijn twee manieren om mee te denken in de Denktank.

1. Stuur je idee in

Loop jij ergens tegenaan in het gebruik van de software? Of heb je een nieuwe feature bedacht die je enorm gaat helpen in je werk? Stuur dan je idee in via de DataQuint Denktank! Wanneer je een idee instuurt wordt je automatisch op de hoogte gesteld over de ontwikkelingen van je idee. Zo weet je wat er met je idee gaat gebeuren. En van de gebouwde ideeën kun je zien in welke update ze beschikbaar komen.

2. Stem op de ingebrachte ideeën

Andere gebruikers hebben ook hun ideeën ingebracht in de Denktank. Door te stemmen op de ideeën die jij het meest belangrijk vindt zorg je ervoor dat deze hoger in de prioriteitenlijst komt bij de ontwikkelaars. Daardoor kan DataQuint beter bepalen waar we de komende tijd aan moeten bouwen.

De DataQuint Denktank is geen gebruikersgroep, maar een toegankelijk en open platform waarop alle gebruikers van GeoVisia hun input kunnen leveren. Wil je ook meedenken in de software ontwikkeling van DataQuint? Meld je dan aan via www.dqdenktank.nl!

X