Maak kennis met Ruth Bos

Ruth Bos is marketingmedewerker bij DataQuint en BeheerVisie en zet die bedrijven nog meer op de kaart.

Nieuw

“De afdeling marketing binnen Conxillium is een nog jonge en kleine afdeling. Ik werk met name voor BeheerVisie en DataQuint. Mijn belangrijkste taak is het zichtbaarder maken van onze diensten en toepassingen, via online en offline marketing. Ik werk hier sinds oktober 2018.”

Een goede klik

“Na enkele sollicitatiegesprekken was ik enthousiast. Er was een goede klik. Het gesprek was een fijne dialoog, geen standaard sollicitatiegesprek met vragen als ‘wat zijn je sterke en zwakke kanten’. De gesprekken gingen voornamelijk over wat ik met mijn ervaring kan toevoegen aan het bedrijf. Ze stonden heel open voor mijn ideeën. Ik werd daarnaast ook echt meegenomen in de bedrijfsprocessen.”

Verder ontwikkelen

“Voorheen werkte ik voor een marketingbureau dat gericht was op online influencers. Ik ben van baan geswitcht omdat ik zag dat ik bij Conxillium veel nieuwe vaardigheden kan leren en me daardoor kan ontwikkelen. Praktisch, doordat ik nu ook evenementen en beurzen organiseer, maar zeker op persoonlijk vlak. Door de vrijheid die ik krijg, kan ik echt mijn ding doen. Daardoor ben ik ondernemender, proactiever en werk ik strategischer.”

Alle ruimte

“De directie is heel open en deelt en overlegt veel met ons. Die openheid geeft vertrouwen. Dat vertrouwen blijkt ook uit de vrijheid en verantwoordelijk die we hier krijgen. We hebben alle ruimte om met ideeën te komen, initiatief te nemen. En we werken niet volgens ingesleten processen. Ik houd daarvan.”

Energiek

“Sinds ik hier werk, heb ik aan het einde van de dag meer energie over. Doordat ik in mijn baan veel bezig ben met plannen en organiseren, pak ik privé ook meer zaken op. Ik tennis en speel muziek. Met mijn muziek heb ik een tijd weinig gedaan. Maar daar komt verandering in. Ik merk dat, doordat ik in mijn werk op strategisch niveau bezig ben, ik meer nadenk over wat ik met mijn muziek wil. Over de manier waarop ik speel én over nieuwe projecten.”

X