Maak kennis met Ardjan van Nuland

Ardjan van Nuland is productmanager bij DataQuint en zit daar op zijn plek.

We helpen elkaar

“We hebben een leuk en jong team. De gemiddelde leeftijd is ongeveer 30 jaar. Iedereen is enthousiast en heeft hart voor de zaak. Je merkt dat we werken aan één gemeenschappelijk doel. We helpen elkaar en ik merk dat iedereen een stapje extra zet voor de klant.”

Kansen in de markt

“Als productmanager stuur ik een team van ontwikkelaars aan. Ik kijk waar voor DataQuint de kansen in de markt liggen; ik onderzoek wat de wensen en verwachtingen van onze klanten zijn. Die vertaal ik naar onze software. Het merendeel van mijn werk bestaat uit het ontwikkelproces, de overige uren besteed ik aan het contact met onze klanten.”

Vrijheid en openheid

“DataQuint voelt aan als een start-up, terwijl we dat toch echt niet zijn. Het voelt zo doordat we niet volgens strakke processen en protocollen werken. Niet alles is ingekaderd en niet elke vijf minuten hoeven we tot in detail te verantwoorden. Je krijgt vrijheid om je werk te doen en je kunt hier iedereen in alle openheid aanspreken.”

De tijd vliegt

“Ik werk sinds 2014 voor DataQuint, maar die 4,5 jaar voelen veel korter aan. Dat geeft wel weer hoezeer ik het hier naar mijn zin heb. De setting bij DataQuint is de setting waarin ik het beste presteer.”

X