Eerste certificaten tot GeoVisia Specialist Project Manager zijn behaald

Binnen DataQuint zijn wij druk bezig met het optimaliseren van onze software voor de zakelijke markt met onze applicatie Project Manager. Maar hoe kun je Project Manager optimaal voor je laten werken, zodat je zelf ook inspectie-, inventarisatie- en schouwprojecten kan inrichten in GeoVisia? Om jou hierbij te helpen zijn wij een maand geleden gestart met de driedaagse opleiding tot “GeoVisia Specialist: Project Manager”.

Eenvoudig zelf projecten inrichten

Project Manager is een op zichzelf staande applicatie in GeoVisia, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Met Project Manager kun je zelf eenvoudig je eigen projecten inrichten en gebruik maken van de functionaliteiten van GeoVisia 6.3. De Project Manager is een krachtige tool om databases eenvoudig in te richten en klaar te maken voor gebruik in GeoVisiaOm deze applicatie goed in de vingers te krijgen geven wij een driedaagse opleiding, zodat je als aannemer, inspectie-of adviesbureau goed weet hoe je Project Manager het beste voor jouw bedrijf kan inrichten.

Speciaal voor de zakelijke markt

De opleiding is op maat gemaakt voor de zakelijke markt, dus er is veel aandacht voor slimme paspoorten en legenda’s, het maken en dupliceren van projecten en het verkrijgen van goede ondergronden. De deelnemer krijgt anderhalve maand toegang tot onze DQ Cloud om daar alle vaardigheden te ontwikkelen en uiteindelijk een zelfstandig ingericht project te bouwen en te presenteren. Dat klinkt goed, toch?

Door over te stappen naar GeoVisia 6.3 krijg je ook de nieuwe mogelijkheden van de software, zoals het werken met GeoVisia Online. Wil je snel je uitgevoerde werkzaamheden laten zien door je opdrachtgever? Presenteer deze dan direct in GeoVisia Online, zodat degene dit meteen kan inzien. Geen extra handelingen meer nodig!

Een aantal bedrijven hebben deze opleiding gevolgd en mogen zich inmiddels tot GeoVisia Specialist Project Manager noemen. ABOS, ErGIS, De Slijpkruik, TerraSpect, Terra Nostra en Tree-O-Logic hebben met succes deze certificering ontvangen.

Ben jij een aannemer, inspectie- of adviesbureau en ben je geïnteresseerd in beheersoftware dat precies werkt zoals jij het wil?

Neem dan contact met ons op!

X