Berichtenverkeer in baanbrekend tempo gerealiseerd

BOR Berichtenverkeer realiseren in een baanbrekend tempo? Vraag het de gemeente Geldrop Mierlo.

Door gebruik te maken van de standaard berichtenverkeer principes en het op orde hebben van de inhoudelijke & ruimtelijke data, heeft de gemeente Geldrop-Mierlo een volledig functionerend koppelvlak tussen GeoVisia en Sweco’s DG Dialog BGT gerealiseerd in een tijdsbestek van 3 weken. Dit is inclusief installatie, inrichting, testen en in daadwerkelijk in productie nemen van de functionaliteit.

Deze zeer korte doorlooptijd is natuurlijk alleen mogelijk wanneer een nauwe samenwerking tussen opdrachtgever (gemeente Geldrop-Mierlo) en beide leveranciers (DataQuint en Sweco) bestaat.

Hiermee is aangetoond dat het mogelijk is om in zeer korte tijd complexe koppelvlakken te realiseren, wanneer de juiste kennis samen wordt gebracht.

De gemeente is trots op het resultaat en deelde dat trots met ons. En uiteraard zijn wij hier ook op trots op! Praktische oplossing voor een beter beheer van de openbare ruimte direct beschikbaar.

Wil jij ook meer weten over deze koppeling? Mail dan gerust met Michel van de Spijker en/of Michiel de Natris van gemeente Geldrop-Mierlo.

 

X